Onze e-steps

Ontdek onze streek in stijl op een originele manier met een e-step. Een unieke e-steprit tussen de hoppevelden, gezellige heuvels en langs de adembenemende landschappen. Dit alles met de mogelijkheid om verrassende stopplaatsjes te ontdekken.

Wij beschikken over twee soorten e-steps, waardoor iedereen kan meerijden met de groep, zonder dat grootte, gewicht, leeftijd, … er toe doen.

Stel zelf jouw route samen of kies voor een uitgestippelde route. Wij raden een route aan tot ongeveer 30 km.

Wanneer je een uitgestippelde route kiest, geven we jou ook enkele interessante stopplaatsjes mee voor onderweg (restaurants, cafés, picknickplaatsen, bezienswaardigheden, museums …).

 • Weetjes
  • Afstand: afhankelijk van snelheid, terrein, temperatuur
   en gewicht bestuurder
  • Niet inbegrepen:
   • Verzekering voor persoonlijke bezittingen
   • Omnium
  • Waarborg: € 100 / e-step
   (De waarborg voor de e-steps is niet weinig, maar daarvoor hebben we onze reden. Een e-step is een waardevol voertuig en de waarborg dient als een soort verzekering voor ons bedrijf. Als er schade is aan de e-step, kan de waarborg worden gebruikt om de kosten van reparatie of vervanging te dekken. Daarnaast hopen we door het vragen van een hoge waarborg, dat de huurder financieel verantwoordelijkheid neemt voor eventuele schade aan de e-step tijdens de huurperiode en dat dit de huurder aanmoedigt goed zorg te dragen voor de e-steps en om zo ook te voorkomen dat er schade ontstaat. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat iedereen zich gedraagt als “een goede huisvader” en zijn waarborg terug krijgt!)