Goed om te weten

Wat is inbegrepen bij het huren?

De e-steps/e-scooters worden overhandigd met een volle batterij. Onderweg moet er zeker niet bijgeladen worden. Indien de e-step meer dan één dag gehuurd wordt, wordt de oplaadkabel meegegeven.

Ook voorzien wij een helm voor de bestuurder en/of passagier. Veiligheid boven alles!


Ophalen

De gehuurde e-steps/e-scooters kunnen bij ons opgehaald worden op het afgesproken uur. Parkeren kan op onze koer.

Vooraf vragen wij om, indien mogelijk, alle identiteitskaarten en rijbewijzen en/of kidsID’s door te mailen. Indien dit niet gebeurde, vragen wij bij aankomst naar uw identiteitskaarten en rijbewijzen en/of kidsID’s (Dit voor de verzekering.). Voor de e-step hebben wij enkel de ID’s nodig, voor de e-scooter hebben wij de ID’s en rijbewijzen nodig.

Daarna vragen wij jullie om het huurcontract te ondertekenen. Indien wij vooraf al mailverkeer hadden met elkaar, dan stuurden wij het huurcontract reeds door naar jullie. Lees deze zeker vooraf eens door. Zorg dat je alle details van het contract begrijpt en vraag gerust om verduidelijking als er iets onduidelijk is. Indien wij enkel telefonisch contact hadden, dan kan het huurcontract ter plaatste doorgenomen worden.

Als het huurcontract is afgerond, zullen we je de e-steps/e-scooters overhandigen. Controleer of deze in goede (vermelde) staat verkeren en/of er geen schade is. Maak eventueel foto’s van de e-steps/e-scooters als bewijs.

Voordat je met de e-steps/e-scooters kunt vertrekken, zullen we je vragen om de huurprijs en waarborg te betalen, indien deze nog niet werden overgeschreven. Indien cash, gelieve het exacte bedrag mee te nemen voor de huurprijs en het exacte bedrag voor de waarborg.

Als alles is afgehandeld, kun je met de e-step/e-scooter vertrekken. We laten jullie de helmen passen en geven ook de uitleg van de e-steps/e-scooters Zorg dat je alle instructies begrijpt en volg de verkeersregels op de weg. Voor vertrek kunnen jullie hier nog even een testritje maken vooraleer jullie de weg opgaan. Geniet van jullie ritje en houd je aan de afgesproken retourtijd.


Slechtweergarantie

Toevallig slecht weer? Geen nood! Wij geven steeds een ‘slecht-weer-garantie’. Wij volgen zo veel mogelijk de weersvoorspellingen. Vinden wij of jullie dat de weersomstandigheden (regen, sneeuw, gladheid, extreme wind, …) te ongunstig zijn, kunnen de uren onderling aangepast worden, kan er verplaatst worden naar een andere datum (volgens beschikbaarheid), kun je kiezen voor een cadeaubon of kan er geannuleerd worden (terugbetaling). De e-steps zijn ook ten zeerste af te raden om te gebruiken bij regenweer o.a. omwille van de gladheid.

Let wel! De ‘Slecht weer -annulatie’ gebeurt NIET automatisch! U dient hiervoor steeds contact op te nemen met J-fun, ten laatste de dag voor de verhuurdatum. J-fun houdt het weer ook zo veel mogelijk in de gaten, maar laat het zeker niet om zelf telefonisch contact op te nemen hieromtrent met de ons!

We hopen dat je begrijpt dat onze prioriteit de veiligheid en het welzijn van onze huurders is. Als je vragen hebt, aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen!